Over de BMH

Sinds 2014 studeren vanuit de Hogeschool Utrecht, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Arnhem/Nijmegen steeds meer studenten Bachelor Medisch Hulpverlener (BMH) af. Zij hebben na hun studie de noodzakelijke werkervaring via traineeships in het werkveld opgedaan.

Spoedkracht ontwikkelt voor deze groep zorgverleners een loopbaanpad, waarbij de duurzame inzetbaarheid voorop staat. Daarbinnen faciliteert en begeleidt Spoedkracht deze zorgverleners naar een nieuwe (tijdelijke) passende baan bij geselecteerde werkgevers.

Voor wie doen we dat?

Wij zijn er voor alle BMHers en degenen dit graag willen worden, zoals studenten. Spoedkracht zoekt partners: aantrekkelijke werkgevers die de voorwaarden scheppen om de zorgverleners excellente zorg te laten verlenen. Zorgorganisaties hebben een steeds belangrijkere rol bij het creëren van goede werkomstandigheden. Niet alleen voor hun eigen medewerkers, maar ook voor de medewerkers in de flexschil.

Waarom doen we dat?

Spoedkracht verbindt Bachelors Medisch Hulpverlening (BMHers) met attractieve werkgevers in de zorg. 

Dit doen omdat we 100 procent geloven in de kracht van BMHers. Hun vakkundigheid, ambitie en ondernemende persoonlijkheid zijn inspirerend en passen bij de zorgbehoefte van deze tijd. 

Spoedkracht is mede-opgericht door Gilianne: zelf een BMHer van de eerste orde en inmiddels dagelijks levensreddend op de ambulance. 

Waarom een BMHer?

  • Hoogopgeleid en vakkundig

    BMHers ronden in vier jaar een praktijkgerichte en theoretische HBO-opleiding af. Daarna volgen ze nog traineeships.

  • Specialistisch

    BMHers worden specifiek opgeleid voor de SEH, de Ambulance of de Anesthesie.

  • Ambitieus en leergierig

    BMHers staan vooraan als het gaat om innovatie in de zorg. Wij helpen ze hun kennisniveau constant up-to-date te houden.

(Bijna) overtuigd?

Laat ons u overtuigen in een persoonlijk gesprek. We weten zeker dat u net als wij geïnspireerd raakt door het verhaal van de BMH. Wij komen graag bij u op locatie langs om naar uw behoefte te luisteren. En om alles te vertellen over werken met BMHers.