Functie
Medisch Hulpverlener Spoedeisende Hulp

Standplaats
In overleg

Aantal uren
8 – 40

Begindatum
In overleg

Dienstverband
Vast, Flex, Deta, ZZP

Referentie
1001

Iets voor jou?

Medisch Hulpverlener Spoedeisende Hulp

Maak jij het verschil als Medisch Hulpverlener op de Spoedeisende Hulp (SEH)? 

Geen dag is hetzelfde, de ene dag heb je veel aanlopers met klein letsel, de andere dag ren je van de ene traumakamer naar de andere. Dit maakt het werken op de SEH afwisselend, spannend en interessant. 

Jij als BMH SEH bent hiervoor gemaakt. Jij trieert, onderzoekt, beoordeelt, handelt en anticipeert snel op veranderingen. Dit doe je in nauwe samenwerkingen met artsen en collega’s. Dat zorgt voor een professionele omgeving waarin je blijft leren en ontwikkelen.

Geen dag hetzelfde

Elke patiënt heeft een hulpvraag. Soms is deze snel duidelijk en dusdanig acuut dat jij snel kunt schakelen en de patiënt medische zorg verleent binnen de opgestelde protocollen. Maar soms is het verhaal niet direct duidelijk en wordt er van jou als professional verwacht dat jij de hoofdklacht uit een vaak lang en ingewikkeld verhaal kunt halen. Dit vergt begrip van verbale en non- verbale communicatie, mensenkennis, klinisch redeneren en soms vertrouwen op je ‘’onderbuik gevoel’’. 

Patiënten komen op verschillende manieren bij jou op de SEH. Er zijn ‘aanlopers’, patiënten die zijn doorverwezen door de huisarts en patiënten die worden binnengebracht door je collega’s van de ambulancedienst. Dit vraagt om een goede planning, multitasking en prioriteiten kunnen stellen. De handelingen die je in een dienst uitvoert lopen erg uiteen. Bij de kleine traumata volstaat een wond- of gipsverband terwijl je bij ingewikkeldere casuïstiek bloed afneemt, een infuus plaatst, een ECG maakt, urinekatheters plaatst, bloedgassen prikt of zuurstof toedient. Juist die afwisseling maakt het werk op de SEH zo uitdagend en daarmee ook zo geschikt voor jou als BMHer. 

 

Naast je contact met de patiënt zorg je ervoor dat familie de nodige aandacht krijgt. Je werkt nauw samen met je collega’s en ketenpartners en zorgt met z’n allen voor dat de patiënt op de eerste plaats komt en de beste zorg ontvangt.

Dit vragen we van je
 • Afgeronde opleiding Bachelor Medische Hulpverlening met differentiatie Spoedeisende Hulp;
 • Je staat geregistreerd in het tijdelijke BIG-register;
 • Je staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVBMH;
 • Je bent empathisch, leergierig en een echte teamplayer;
 • Patiëntveiligheid en gastvrijheid staan bij jou voorop;
 • Je bent bereid om continu bij te scholen en zet jouw kennis in ten behoeve van de afdeling.
Dit bieden we je
 • Een dienstverband voor tenminste 8 uur per week, waarbij je kan kiezen of je wilt werken op basis van een vast contract, detachering, ZZP of flex;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder inschaling in FWG 55, die we graag in een persoonlijk gesprek aan je toelichten;
 • De mogelijkheid je contract uit te breiden met zoveel uren als je zelf wilt, we bieden je een groot netwerk van klanten waar je aan de slag kan.
Zorgvuldig van start

In een gesprek met Gilianne, onze Directeur Talent, bespreken je wensen en mogelijkheden. Samen zoeken we naar de leukste werkplekken en ondersteunen we jou in je loopbaan. Heb je nog geen traineeship doorlopen? Geen zorgen, wij vinden een passende plek voor je!

Solliciteren of meer weten?

Enthousiast geworden van deze vacature en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gilianne, je collega BMHer en talent manager bij Spoedkracht via gilianne@spoedkracht.nl.

Uniek via Spoedkracht
 • Doorlopende coaching door mede-BMHers;
 • Je wordt onderdeel van een actieve BMH-community;
 • Je draagt bij aan de acceptatie en integratie van de BMH;
 • Scholing en opleidingen;
 • Onvergetelijke BMH-borrels.

Solliciteer direct