Maak kennis met uw Spoedkracht.

Spoedkracht verbindt Bachelors Medisch Hulpverlening (BMHers) met attractieve werkgevers in de zorg. De professionals van Spoedkracht zijn zorgvuldig geselecteerd, volledig gescreend en worden actief gecoacht door ervaren consultants.

Wat doet Spoedkracht voor uw organisatie?

De zorgverlener van vandaag is op zoek naar werk dat past bij hun persoonlijkheid, hun eigen ontwikkeling en de beschikbaarheid op een moment in hun werkzame leven. Zorgverleners wisselen in deze tijd vaker van werk en baan. Ze werken in loondienst, als flexkracht, als ZZPer, vrijwilliger of in alle andere denkbare combinaties.

Spoedkracht zorgt voor de perfecte match tussen zorgverlener en zorgorganisatie. Zodat ze elkaar versterken en kunnen doen waar ze goed in zijn: het verlenen van de beste mogelijke zorg. 

Waarom een BMHer?

  • Hoogopgeleid en vakkundig

    BMHers ronden in vier jaar een praktijkgerichte en theoretische HBO-opleiding af. Daarna volgen ze nog traineeships.

  • Specialistisch

    BMHers worden specifiek opgeleid voor de SEH, de Ambulance of de Anesthesie.

  • Ambitieus en leergierig

    BMHers staan vooraan als het gaat om innovatie in de zorg. Wij helpen ze hun kennisniveau constant up-to-date te houden.

Voor wie doen we dat?

Wij zijn er voor alle BMHers. Spoedkracht zoekt partners: aantrekkelijke werkgevers die de voorwaarden scheppen om de zorgverleners excellente zorg te laten verlenen. Zorgorganisaties hebben een steeds belangrijkere rol bij het creëren van goede werkomstandigheden. Niet alleen voor hun eigen medewerkers, maar ook voor de medewerkers in de flexschil.

Wie zijn wij?

Spoedkracht is opgezet door BMHers zelf en medewerkers die beschikken over kennis van arbeidsmarkt vanuit verschillende disciplines binnen de HR-dienstverlening.