maak kennis met uw nieuwe Spoedkracht.

de beste acute zorgverleners voor uw organisatie

Spoedkracht verbindt acute zorgverleners met attractieve werkgevers in de zorg. De professionals van Spoedkracht zijn zorgvuldig geselecteerd, volledig gescreend en worden actief gecoacht door ervaren consultants.

wat doet Spoedkracht voor uw organisatie?

De zorgverlener van vandaag is op zoek naar werk dat past bij hun persoonlijkheid, hun eigen ontwikkeling en de beschikbaarheid op een moment in hun werkzame leven. Zorgverleners wisselen in deze tijd vaker van werk en baan. Ze werken in loondienst, als flexkracht, als ZZPer, vrijwilliger of in alle andere denkbare combinaties.

Spoedkracht zorgt voor de perfecte match tussen zorgverlener en zorgorganisatie. Zodat ze elkaar versterken en kunnen doen waar ze goed in zijn: het verlenen van de beste mogelijke zorg. 

waarom een Spoedkracht?

  • hoogopgeleid en vakkundig

    Onze Spoedkrachten zijn hoogopgeleid, beschikken over relevante en actuele ervaring en kunnen snel starten.

  • specialistisch

    Acute zorgverleners van Spoedkracht worden specifiek opgeleid voor de SEH, de Ambulance of de Anesthesie.

  • ambitieus en leergierig

    Onze Spoedkrachten staan vooraan als het gaat om innovatie in de zorg. Wij helpen ze hun kennisniveau constant up-to-date te houden.

voor wie doen we dat?

Spoedkracht is er voor alle acute zorgverleners. Spoedkracht zoekt partners: aantrekkelijke werkgevers die de voorwaarden scheppen om de acute zorgverleners excellente zorg te laten verlenen. Zorgorganisaties hebben een steeds belangrijkere rol bij het creëren van goede werkomstandigheden. Niet alleen voor hun eigen medewerkers, maar ook voor de medewerkers in de flexschil.

de mensen achter Spoedkracht.

Spoedkracht is in 2019 mede-opgericht een zorgprofessional op de ambulance. Inmiddels bestaat het team uit  toegewijde HR-professionals, die jou begeleiden bij iedere stap in je loopbaan. 

Spoedkracht. zorg voor het leven.