onze diensten

de beste acute zorgverleners voor uw organisatie

Spoedkracht verbindt acute zorgverleners met attractieve werkgevers in de zorg. De professionals van Spoedkracht zijn zorgvuldig geselecteerd, volledig gescreend en worden actief gecoacht door ervaren consultants.

wat doet Spoedkracht voor uw organisatie?

werk met hoogopgeleide zorgverleners

Spoedkracht werkt enkel met gekwalificeerde acute zorgverleners. Spoedkracht is opgericht door medisch hulpverlener en ambulance zorgprofessional Gilianne Verwig. Daarom weten wij als geen ander waar een acute zorgprofessional binnen uw organisatie aan moet voldoen om de best mogelijke zorg te verlenen.

dienstverbanden

Samen met onze Director of Talent kijken wij welk talent het beste past binnen uw organisatie. En in welke vorm uiteraard want een Spoedkracht werkt in de volgende dienstverbanden: vast, flex, detachering en ZZP.

flexibel en deskundig

We kijken graag samen en vrijblijvend welke zorgprofessional(s) u waar en hoe lang nodig hebt. Losse diensten of langdurige opdrachten, alles kan. Via flex, zzp-bemiddeling, detachering of vanuit een vast dienstverband bij Spoedkracht. U kunt rekenen op flexibel inzetbare, medisch hulpverleners die met plezier aan de slag gaan.

alle vakgebieden

onze Spoedkrachten werken in verschillende specialismen

 Ambulancezorg

Spoedkrachten zijn heel wat gewend en beschikken over alle kwaliteiten om de rust op de ambulance te bewaren. Neem contact met ons op om te weten welke Spoedkracht het beste bij uw organisatie past.

 Spoedeisende Hulp (SEH)

Runt u een Spoedeisende Hulp en ben je met spoed op zoek naar gekwalificeerde medewerkers? Neem dan contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.

 Anesthesie

Naast voor de SEH en de ambulancezorg worden Spoedkrachten ook specifiek ingezet op de afdeling anesthesie. Samen met u kijken we graag naar uw behoeftes. 

Spoedkracht. zorg voor het leven.

Onze diensten

Spoedkracht verbindt Bachelor Medisch Hulpverleners met werkgevers in de acute-, interventie- of diagnostische zorg. Wilt u gelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Werk met hoogopgeleide BMHers

Spoedkracht werkt enkel met gekwalificeerde BMHers. Onze Director of Talent Gilianne Verwig is afgestudeerd BMHer en werkzaam als medisch hulpverlener ambulancezorg in de regio Haaglanden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan op de SEH en weet hierdoor als geen ander waar een BMHer aan moet voldoen om de best mogelijke zorg te verlenen.

Dienstverbanden

Samen met onze Director of Talent kijken wij welk talent het beste past binnen uw organisatie. En in welke vorm uiteraard want een Spoedkracht werkt in de volgende dienstverbanden: vast, flex, detachering en ZZP.

Flexibel en deskundig

We kijken graag samen en vrijblijvend welke professional(s) u waar en hoe lang nodig hebt. Losse diensten of langdurige opdrachten, alles kan. Via flex, zzp-bemiddeling, detachering of vanuit een vast dienstverband bij Spoedkracht. U kunt rekenen op flexibel inzetbare, medisch hulpverleners die met plezier aan de slag gaan.

 Spoedeisende Hulp (SEH)

Runt u een Spoedeisende Hulp en ben je met spoed op zoek naar gekwalificeerde BMHers? Neem dan snel contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.

 Ambulancezorg

Spoedkracht BMHers zijn heel wat gewend en beschikken over alle kwaliteiten om de rust op de ambulance te bewaren. Neem contact met ons op om te weten wie bij uw organisatie past.

 Cardiodiagnostiek

De medisch hulpverlener Cardiodiagnostiek geeft gespecialiseerde zorg aan patiënten met hartproblematiek. BMHers worden bij steeds meer zorgorganisaties ingezet op de afdeling Cardiodiagnostiek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op. 

 Anesthesie

Naast voor de SEH en de ambulancezorg worden BMHers ook specifiek opgeleid voor de anesthesie. Samen met u kijken we graag naar uw behoeftes. 

 Bijbanen voor BMHers

Tijdens de HBO opleiding Medisch Hulpverlener worden toekomstig BMHers klaargestoomd voor het werkveld. Zeker vierdejaars BMHers zijn uitstekend inzetbaar voor een breed scala bijbanen in de zorg. Neem contact met ons op wat ze voor uw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten over onze diensten?