Wij zijn Spoedkracht

Opgericht en geleidt door een BMHer, dat is Spoedkracht. Want wij willen er zijn voor alle BMHers, om ze passend werk te geven – dat past bij hun persoonlijk leven. 

Voor BMHers, door BMHers

Spoedkracht is je persoonlijke coach. Wij begeleiden je langs de verschillende stations die je passeert. Gelijktijdig ontwikkelen en koesteren wij met jou je Talent, zodat je op de lange termijn met veel werkplezier lekker bezig blijft!

Wij geloven in persoonlijke aandacht. Want je werk is nou eenmaal een heel groot deel van je leven. Daarom gaan we altijd vanuit jouw behoefte op zoek naar passend werk waar je gelukkig van wordt. 

Spoedkracht is mede-opgericht door Gilianne Verwig, een BMHer van het eerste uur. 

Meet the team

Spoedkracht is opgericht voor én door BMHers.

Gilianne Verwig

 In 2017 cum laude afgestudeerd als BMH Spoedeisende Hulpzorg en in 2018 aanvullend in de richting Ambulancezorg. “Mijn grootste ambitie op dit moment is het bevorderen van de integratie en acceptatie van BMHers binnen de zorgketen door middel van Spoedkracht.”

Ramon Lukkien

“Binnen Spoedkracht wil ik nieuwe technieken combineren met een persoonlijke aanpak, daar ligt voor mij de uitdaging. Wij willen BMHers niet alleen aan ons binden, maar ook met ons mee laten groeien in een vooruitstrevende organisatie.”

Nol van Vliet

 “Samen met zorgorganisaties in de regio werk ik aan het vinden en binden van het talent met creatieve en aansprekende arbeidsmarktcommunicatie, leidend tot effectieve oplossingen”.

Thimo Bons

“Met Spoedkracht wil ik met een persoonlijke en nieuwe manier van arbeidscommunicatie BMHers en zorgorganisaties bij elkaar brengen. Ik geloof honderd procent in bereikbaarheid en transparante communicatie, zodat BMHers kunnen doen waar ze goed in zijn: fantastische zorg verlenen.”