zorg voor het leven.

daarom ben je Spoedkracht.

Opgericht door een Ambulance professional, dat is Spoedkracht. Omdat jouw leven als acute zorg professional niet iedere dag, maand of jaar hetzelfde is. En je werk moet passen bij de fase waar jij je in bevindt. Daarom is er Spoedkracht. Voor jou. Want wij willen er zijn voor alle acute zorgprofessionals. Om jou werk te geven dat past bij jouw leven. 

nieuw: spoedkracht pro

ook daarom ben je Spoedkracht.

Spoedkracht Pro: de perfecte gear voor onder jouw werkkleding. Als dagelijks shirt of gewoon lekker voor op de bank.

Als Spoedkracht spaar je bij iedere dienst voor jouw Spoedkracht Pro wear. 

wij zijn er voor jou. In elke fase van je leven.

Geen dag is hetzelfde. Niet op je werk en niet thuis. Wij zijn er voor je in elke fase van je leven, met werk dat bij jou past. Want Spoedkracht ben je altijd. 

de mensen achter Spoedkracht.

Spoedkracht is in 2019 mede-opgericht door Gilianne Verwig, een zorgprofessional op de ambulance. Inmiddels bestaan het team uit  toegewijde HR-professionals die jou begeleiden bij iedere stap in je loopbaan. 

Ramon Lukkien

“Binnen Spoedkracht wil ik nieuwe technieken combineren met een persoonlijke aanpak, daar ligt voor mij de uitdaging. Wij willen acute zorgprofessionals niet alleen aan ons binden, maar ook met ons mee laten groeien in een vooruitstrevende organisatie.”

Nol van Vliet

 “Samen met zorgorganisaties in de regio werk ik aan het vinden en binden van het talent met creatieve en aansprekende arbeidsmarktcommunicatie, leidend tot effectieve oplossingen”.

Thimo Bons

“Met Spoedkracht wil ik met een persoonlijke en nieuwe manier van arbeidscommunicatie acute zorgprofessionals en zorgorganisaties bij elkaar brengen. Ik geloof honderd procent in bereikbaarheid en transparante communicatie, zodat zorgverleners kunnen doen waar ze goed in zijn: fantastische zorg verlenen.”

Erelid: Gilianne Verwig

 In 2017 cum laude afgestudeerd als BMH Spoedeisende Hulpzorg en in 2018 aanvullend in de richting Ambulancezorg. Gilianne is een van de eerste oprichters van Spoedkracht. Nu Spoedkracht volledig draait, zit Gilianne weer fulltime op ‘haar’ ambulance. 

onze diensten in je mailbox.

Meld je aan en ontvang wekelijks onze open diensten in je mailbox. Vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Spoedkracht. zorg voor het leven.

Wij zijn Spoedkracht

Opgericht en geleidt door een BMHer, dat is Spoedkracht. Want wij willen er zijn voor alle BMHers, om ze passend werk te geven – dat past bij hun persoonlijk leven. 

Voor BMHers, door BMHers

Spoedkracht is je persoonlijke coach. Wij begeleiden je langs de verschillende stations die je passeert. Gelijktijdig ontwikkelen en koesteren wij met jou je Talent, zodat je op de lange termijn met veel werkplezier lekker bezig blijft!

Wij geloven in persoonlijke aandacht. Want je werk is nou eenmaal een heel groot deel van je leven. Daarom gaan we altijd vanuit jouw behoefte op zoek naar passend werk waar je gelukkig van wordt. 

Spoedkracht is mede-opgericht door Gilianne Verwig, een BMHer van het eerste uur. 

Meet the team

Spoedkracht is opgericht voor én door BMHers.

Gilianne Verwig

 In 2017 cum laude afgestudeerd als BMH Spoedeisende Hulpzorg en in 2018 aanvullend in de richting Ambulancezorg. “Mijn grootste ambitie op dit moment is het bevorderen van de integratie en acceptatie van BMHers binnen de zorgketen door middel van Spoedkracht.”

Ramon Lukkien

“Binnen Spoedkracht wil ik nieuwe technieken combineren met een persoonlijke aanpak, daar ligt voor mij de uitdaging. Wij willen BMHers niet alleen aan ons binden, maar ook met ons mee laten groeien in een vooruitstrevende organisatie.”

Nol van Vliet

 “Samen met zorgorganisaties in de regio werk ik aan het vinden en binden van het talent met creatieve en aansprekende arbeidsmarktcommunicatie, leidend tot effectieve oplossingen”.

Thimo Bons

“Met Spoedkracht wil ik met een persoonlijke en nieuwe manier van arbeidscommunicatie BMHers en zorgorganisaties bij elkaar brengen. Ik geloof honderd procent in bereikbaarheid en transparante communicatie, zodat BMHers kunnen doen waar ze goed in zijn: fantastische zorg verlenen.”